Erbjuder ej behandlingar pga studier.

Tider och av/om-bokningsregler

För att få en så bra upplevelse som möjligt, ber jag dig att komma i tid. Vi är många med en stressad vardag, och mitt jobb är din avkoppling. Vänligen respektera klockslagen, för din egen avkopplings skull, och för att få användning av hela din bokade tid!

  • Avbokning och ombokning sker minst 24 h innan bokat tid via avbokningskoden du får i ditt bokningsbekräftelsemail! Om du hör av dig efter utsatt gräns debiteras 100 % av priset + fakturaavgift.

Bokningsbekräftelse

När du bokar en behandling så är det ditt ansvar att skriva upp tid och plats! Oftast så får du en bokningsbekräftelse på din mail, vänligen läs detta mail noga, då det är viktig information du behöver inför behandlingen. Tänk även på att uppge rätt mail-adress. Ibland strular tekniken, så återigen det är ditt ansvar att skriva upp tid och plats, samt avbokningskod.

Inte fått något mail?

  1.  Kolla din skräpkorg, kan det ha hamnat där?
  2. Uppgav du rätt mail-adress?
  3. Maila mig och be om en ny bokningsbekräftelse

Ansvar

Du har det yttersta ansvaret för din hälsa! Det är endast du som känner din kropp bäst och vet vad som passar dig- vad som är dina tankar och dina vanor. MEN, äter du smärtstillande? Då måste jag be dig att gå till någon annan! Du kan ta skada eftersom du inte upplever smärta på samma sätt! Det samma gäller alkohol och droger! Jag kan komma med rekommendationer och tips, samt behandla dig utifrån vad mina utbildningar lärt mig. Men du känner dig själv och din kropp bäst! Vill du ha en bra rygg så kan jag behandla den, hjälpa dig att upptäcka vad som är fel, och du ta hand om den - vi gör det tillsammans! Vill du ha min hjälp och mina rekommendationer?

Hjärtligt Välkommen!

När ska man INTE gå på massage eller healing?

När man är förkyld eller har ont i halsen

Om man äter tunga mediciner, inkl smärtstillande och antidepp etc

Om man har alkohol och droger i kroppen

När man är gravid (3 första månaderna vid graviditet, osäker? Fråga din läkare och ta med ett intyg till mig!)

Om man är under 18 år

Om man lider av allvarliga sjukdomar som tex cancer eller hepatit 

Om man har muskelinflammation 

Osäker på om du kan/bör/ska komma på en behandling? Maila och fråga elinsmassage@hotmail.com

Att tänka på innan och efter behandling

Innan behandling: kan det vara bra att tänka på vad du har på dig. Jag jobbar med olja, och trots att jag skyddar dina kläder finns det en risk att få olja på kläderna. Det kan även vara behagligare med lite lössittande kläder! 

Efter behandling: är det viktigt att dricka vatten. Det hjälper kroppen att rensa ut eventuella slaggprodukter som suttit i musklerna. Sen kan det vara skönt att ha lite tid för sig själv efteråt! 

Träna och ät som du önskar!


Mitt barn vill gärna komma på behandling, vad gäller?

Enligt lag så får jag inte behandla barn under 8år. Det gäller både på healing och massage. 
8-15år: då vill jag att en målsman är med under behandlingen.
16-18år: här önskar jag intyg från målsman
Vad handlar problemet om? 
Ibland kräver jag läkarintyg också. 
Varför ser det ut såhär? 
Jo för att jag helt enkelt inte vill skada någon, jag vill att barnet ska känna sig trygg. 

Med anledning av CoVid19 

Jag byter alltid handdukar, desinfekterar bänken, dörrhandtag etc, tvättar händer före och efter varje kund, samt använder handsprit. Precis som vanligt. Det här är inga nya rutiner för mig som jobbar med massage. Men många har frågat, så jag skriver det här så att ni vet!