Bring it on!

12.11.2021

Äntligen! Det är bara några timmar sen Steve Nobel har lagt ut sin nya meditation på Youtube. För första gången på länge känner jag att min själ har saknat just den här meditationen redan innan jag lyssnat på första tonen. Det är något med bilden, något som står ut jämfört med dom andra bilderna.

Upplevelsen blir stark. Bilderna jag får till mig är tydliga. Radbandet som ringlar sig som en orm från mitt hjärta. Det bildar en stark koppling till universum och energin mellan oss är obrytbar. Dom svarta små blänkande pärlorna reser sig mot stjärnorna och min själ andas frihet.

Det släpper smärtor från kroppen. Krämpor som vuxit sig fast har plötsligt släppt sitt grepp och är borta. Som att dom aldrig varit där.

När jag vaknar upp från mitt tillstånd har jag bara en drift. Att måla. Jag går upp i boden, hämtar ner några målardukar. Jag plockar fram färger. Penslar. Vatten. Nick Cave and the Bad Seeds spelar för mig. Och jag målar.

Det tar inte många timmar. Sen är den klar. Jag ser detaljerna. Jag förstärker. Jag vet att jag är klar men jag vill inte vara klar. Jag vill fortsätta vara i mitt målartillstånd. Men jag är klar. Helt färdig faktiskt. Jag känner mig lugn.

Vad händer när du mediterar? Vad ser du? Vad hör du? Vad händer i din kropp?