Erbjuder ej behandlingar på grund av studier.

Mixade behandlingar

60min djupgående massage + 30min Andlig healing Denna behandling är för dig som vill ha både massage och healing! 

40min Djupgående massage med Intuition Denna behandling är skapad för dig som vill förstå lite mer vad det är för känslor/blockeringar som sitter/har fastnat i dina muskler.
Via intuition (magkänsla) kan jag ibland också snappa upp om det är minnen som sitter kvar i cellerna.
Behandlingen är lika hård som klassisk finsk djupgående!

Klassisk Finsk massage + Avancerad Massage (Idrottsmassage)

50min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar. Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke. Under behandlingen ligger du bara på mage. 

60min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar.

Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke.
Sedan får du vända dig och ligga på rygg. Jag masserar bröstmuskler och återigen nacken.

75min djupgående massage Fokuset ligger på att balansera kroppen, t.ex. du har ont i nacken men det kan ursprungligen komma ifrån obalanser i ländrygg, säte och lår. Därför masserar jag hela kroppen och jag söker efter de mer svaga länkarna för att få igång cirkulationen. Fötter och händer kommer med också.

Healing och mediala behandlingar

30min Privatsittning Jag ringer upp dig via Skype på utsatt tid. Innan jag ringer upp dig på Skype så har jag öppnat upp mig för andevärlden. Samtalet pågår ca 30min. 

30min Andlig Healing När du kommer till mig för healing så får du lägga dig bekvämt på rygg med kläderna på. Under tiden går jag igenom vad Andlig Healing innebär och vad du eventuellt kan komma att uppleva.

Efter att själva healingbehandlingen, som tar ca 30 minuter, är avslutad så får du vakna till liv och reflektera över det du eventuellt har upplevt, samt dricka vatten innan vi avslutar healingsessionen. 

Behandlingen finns även på Distans!

60min SjälsLyx​ Den här behandlingen är helt unik!
Inspiration till den här behandlingen har jag hämtat från Reiki healing, Access Bars, Andlig healing och massage. ​​
Under behandlingen trycker jag lätt på Bars (punkter) i huvudet, men även på punkter på kroppen. Tex diafragman.​ Jag öppnar upp och låter mina healingguider guida mig och ge dig vad just du behöver just då.​
Mitt syfte med behandlingen är en djupt avslappnande behandling där kropp och själ får mötas och prata ihop med känslor och tankar.
Du får ligga på rygg med kläderna på under hela behandlingen, jag bäddar ner dig under en filt, och det är en helt tyst behandling. 

Efter att själva behandlingen, som tar ca 60 minuter, är avslutad så får du vakna till liv och reflektera över det du eventuellt har upplevt, samt dricka vatten innan vi avslutar sessionen.