Behandlingar Klassisk Finsk massage + Avancerad Massage (Idrottsmassage)

30min djupgående massage (endast i Örebro) För dig som är stel främst i skuldror och nacke. 

40min djupgående massage En behandling för dig som är stel lite här och där, men som kanske är osäker var problemet sitter.
Under dessa minuter kan jag jobba igenom din rygg för att sedan kunna rekommendera dig vad du behöver härnäst.

50min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar. Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke. Under behandlingen ligger du bara på mage. 

60min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar.

Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke.
Sedan får du vända dig och ligga på rygg. Jag masserar bröstmuskler och återigen nacken.

75min djupgående massage Fokuset ligger på att balansera kroppen, t.ex. du har ont i nacken men det kan ursprungligen komma ifrån obalanser i ländrygg, säte och lår. Därför masserar jag hela kroppen och jag söker efter de mer svaga länkarna för att få igång cirkulationen. Fötter och händer kommer med också.


Övriga behandlingar och healing

40min Mjukmassage (endast i Örebro) En mjukare massage för dig som tycker djupgående massage är för hårt. Du får ligga på mage under hela behandlingen. En bra behandling för dig som behöver lite tid för dig själv.

40min Djupgående massage med Intuition Denna behandling är skapad för dig som vill förstå lite mer vad det är för känslor/blockeringar som sitter/har fastnat i dina muskler.
Via intuition (magkänsla) kan jag ibland också snappa upp om det är minnen som sitter kvar i cellerna.
Behandlingen är lika hård som klassisk finsk djupgående!

30min Andlig Healing När du kommer till mig för healing så får du lägga dig bekvämt på rygg med kläderna på. Under tiden går jag igenom vad Andlig Healing innebär och vad du eventuellt kan komma att uppleva.

Efter att själva healingbehandlingen, som tar ca 30 minuter, är avslutad så får du vakna till liv och reflektera över det du eventuellt har upplevt, samt dricka vatten innan vi avslutar healingsessionen.