Behandlingar Klassisk Finsk massage + Avancerad Massage (Idrottsmassage)

40min Mjukmassage (endast i Örebro) En mjukare massage för dig som tycker djupgående massage är för hårt. Du får ligga på mage under hela behandlingen. En bra behandling för dig som behöver lite tid för dig själv.


30min djupgående massage (endast i Örebro)
För dig som är stel främst i skuldror och nacke.

40min djupgående massage En behandling för dig som är stel lite här och där, men som kanske är osäker var problemet sitter.
Under dessa minuter kan jag jobba igenom din rygg för att sedan kunna rekommendera dig vad du behöver härnäst.

50min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar. Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke. Under behandlingen ligger du bara på mage. 

60min djupgående massage Ett bra alternativ för dig med mycket stela ryggmuskler, arbetsskador eller knutar.

Jag masserar övre delen av sätet, ländrygg, axlar, nacke.
Sedan får du vända dig och ligga på rygg. Jag masserar bröstmuskler och återigen nacken.

75min djupgående massage Fokuset ligger på att balansera kroppen, t.ex. du har ont i nacken men det kan ursprungligen komma ifrån obalanser i ländrygg, säte och lår. Därför masserar jag hela kroppen och jag söker efter de mer svaga länkarna för att få igång cirkulationen. Fötter och händer kommer med också.


Övriga behandlingar och healing

40min Djupgående massage med Intuition Denna behandling är skapad för dig som vill förstå lite mer vad det är för känslor/blockeringar som sitter/har fastnat i dina muskler.
Via intuition (magkänsla) kan jag ibland också snappa upp om det är minnen som sitter kvar i cellerna.
Behandlingen är lika hård som klassisk finsk djupgående!

30min Andlig Healing När du kommer till mig för healing så får du lägga dig bekvämt på rygg med kläderna på. Under tiden går jag igenom vad Andlig Healing innebär och vad du eventuellt kan komma att uppleva.

Efter att själva healingbehandlingen, som tar ca 30 minuter, är avslutad så får du vakna till liv och reflektera över det du eventuellt har upplevt, samt dricka vatten innan vi avslutar healingsessionen. 

60min SjälsLyx​ Den här behandlingen är helt ny.
Inspiration till den här behandlingen har jag hämtat från Reiki healing, Access Bars, Andlig healing och massage. ​​
Under behandlingen trycker jag lätt på Bars (punkter) i huvudet, men även på punkter på kroppen. Tex diafragman.​ Jag öppnar upp och låter mina healingguider guida mig och ge dig vad just du behöver just då.​
Mitt syfte med behandlingen är en djupt avslappnande behandling där kropp och själ får mötas och prata, ihop med känslor och tankar.
Du får ligga på rygg med kläderna på under hela behandlingen, jag bäddar ner dig under en filt, och det är en helt tyst behandling. 

Efter att själva behandlingen, som tar ca 60 minuter, är avslutad så får du vakna till liv och reflektera över det du eventuellt har upplevt, samt dricka vatten innan vi avslutar sessionen.

60min Access Bars Detta​​ är en skön och avslappnande behandling där jag trycker lätt på olika punkter (Bars) på huvudet. Det finns även en punkt under fötterna, samt i händerna.​
Syftet med behandlingen är att öka energiflödet i kroppen. Jag personligen tycker det är en otroligt avslappnande form av massage!​​
Under behandlingen ligger du på rygg med kläderna på, och jag bäddar ner dig under en filt.​​
Denna behandling kan du gå på varje dag om du vill och är en tyst behandling!