Nyheter


SEMESTER V. 30-33, återkommer den 19 Augusti

1 Juli- 31 Augusti:
Elevbehandling Access Bars​​ Det är en skön och avslappnande behandling där jag trycker lätt på olika punkter (Bars) på huvudet. Det finns även en punkt under fötterna, samt i händerna.​ Syftet med behandlingen är att öka energiflödet i kroppen. Jag personligen tycker det är en otroligt avslappnande form av massage!​​ Under behandlingen ligger du på rygg med kläderna på, och jag bäddar ner dig under en filt.​​ Denna behandling kan du gå på varje dag om du vill och är en tyst behandling.
Elevbehandling Access Bars 60min ​​ Lysfalla 400:-​​ Örebro 450:- (ordinarie priser 600/650:-)​​*

Elevbehandling SjälsLyx​ Efter kursen i Access Bars så funderade jag på hur jag vill jobba med Bars (punkterna i huvudet) och insåg att jag vill skapa en helt ny behandling. Inspiration till den här behandlingen har jag hämtat från  Reiki healing, Access Bars, Andlig healing, massage och DeAmorering (tantra). ​​Under behandlingen trycker jag på Bars i huvudet, men även på punkter på kroppen. Tex diafragman.​ Jag öppnar upp och låter mina healingguider guida mig och ge dig vad just du behöver just då.​ Mitt syfte med behandlingen är en djupt avslappnande behandling där kropp och själ får mötas och prata, ihop med känslor och tankar.​​​ Du får ligga på rygg med kläderna på under hela behandlingen, jag bäddar ner dig under en filt, och det är en helt tyst behandling. OBS! Jag berättar ingen om min upplevelse! 
Elevbehandling Elin Special 60min​​ Lysfalla 450:-​​ Örebro 500:- (ordinarie pris​​ 800/950:-)*

När ska man inte gå på behandling?​​ Se under fliken Viktig Info
Osäker på om du kan/bör/ska komma på en behandling? ​​ Maila och fråga elinsmassage@hotmail.com ​​ Eller fråga din läkare och be om att få ett intyg att det är ok att du går på någon av mina behandlingar.​​ ​​ 
*Priserna gäller Juli-Augusti 2019 och höjs till ordinarie priser 1 September.​