*29/1 2021 Från 1/2 2021 behöver du som kund ha munskydd när du är på behandling hos mig.

Som egenföretagare har jag ansvar över att minska smittorisken i min verksamhet. Jag har också ansvar över min arbetsmiljö. I november 2020 rekommenderade Tegnell att man ska använda munskydd i riskfyllda kontakter. Detta innebär att vi behöver använda munskydd om vi INTE kan hålla avstånd (1-2meter) till andra och om det är i mer än 15min. Av den anledningen ber jag alla som bokar en behandling hos mig att använda munskydd vid besöket.

*Glömt munskyddet? Då kan du få köpa en engångsmunskydd på plats för 20:-

Detta gäller från och med den 1 februari 2021, tillsvidare. Jag ber om ursäkt för eventuella olägenheter det orsakar er!


* 5/11 2020 Med anledning av CoVid19 och striktare restriktioner i Örebro Region:

  • stoppar jag all försäljning av Presentkort.

I dessa osäkra tider kan jag inte längre vara säker på att jag kan erbjuda tider så ni hinner utnyttja era presentkort.

  • kommer jag bara lägga ut tider för MAX 2 VECKOR I TAGET, ibland inte ens det. Helt enkelt för att kunna ställa om så snabbt som möjligt om läget blir värre. 
  • återgår jag till 24h avbokningsmarginal.

Med hänsyn till de nya restriktionerna så kan jag kan hjälpa till att minska smittspridning genom att erbjuda mindre antal behandlingar.

Med 24h avbokning försöker jag säkra upp att ingen kommer hit sjuk. Vid minsta symtom, stanna hemma!

Med det sagt, vill jag såklart att dessa tider för behandlingar utnyttjas. Ni är många som efterfrågat behandlingar, och med 24h marginal så hinner jag maila ut att det finns en ledig tid. Förhoppningsvis kan någon annan boka din avbokade tid!

OBS! Vid minsta symtom, stanna hemma! OBS!


* 1/11 2020 ALL FÖRSÄLJNING AV PRESENTKORT STOPPAS 1 November 2020!


* Ascala News läggs ner, så jag startar en blogg här på hemsidan! Den finns under rubriken OM MIG. Välkommen att läsa mina stolligheter!

*Mediumutbildning pågår! Jag började min resa den 3 December 2019, och jag kommer bli klar någon gång 2021-2022.