* V. 21-30 Under sommaren har jag tagit en anställning och ser fram emot den nya utmaningen! Det innebär tyvärr minskade öppettider för behandlingar under V. 21-29. Jag kommer som vanligt maila ut så fort det finns lediga tider.

V. 31-34 SEMESTER

*FRÅN 1/6 2021 GÄLLER ENDAST SWISH; ACTIWAY OCH EPASSI SOM BETALNING!*


Erbjudande: Andlig healing på distans + elevsittning på köpet!

550:- betalning sker via Swish. 

OBS! Denna behandling kräver Skype. Glöm inte att uppge ditt Skypenamn!

Stanna hemma och få en healing och en privatsittning! Jag ringer upp dig på Skype. Vi börjar med en privatsittning, som pågår ca 30min. Efter det så skickar jag healing till dig ca 30min. Utöver bokningsmailet så kommer du få ett extra mail, glöm inte att kolla din skräpkorg.

Vid frågor och funderingar maila elinsmassage@hotmail.com.  Läs gärna om Andlig healing och privatsittning under fliken behandlingar innan.

*Detta erbjudande är under en begränsad tid.


*29/1 2021 Från 1/2 2021 behöver du som kund ha munskydd när du är på behandling hos mig.

Som egenföretagare har jag ansvar över att minska smittorisken i min verksamhet. Jag har också ansvar över min arbetsmiljö. I november 2020 rekommenderade Tegnell att man ska använda munskydd i riskfyllda kontakter. Detta innebär att vi behöver använda munskydd om vi INTE kan hålla avstånd (1-2meter) till andra och om det är i mer än 15min. Av den anledningen ber jag alla som bokar en behandling hos mig att använda munskydd vid besöket.

*Glömt munskyddet? Då kan du få köpa en engångsmunskydd på plats för 20:-

Detta gäller från och med den 1 februari 2021, tillsvidare. Jag ber om ursäkt för eventuella olägenheter det orsakar er!


* 5/11 2020 Med anledning av CoVid19 och striktare restriktioner i Örebro Region:

  • stoppar jag all försäljning av Presentkort.

I dessa osäkra tider kan jag inte längre vara säker på att jag kan erbjuda tider så ni hinner utnyttja era presentkort.

  • kommer jag bara lägga ut tider för MAX 2 VECKOR I TAGET, ibland inte ens det. Helt enkelt för att kunna ställa om så snabbt som möjligt om läget blir värre. 
  • återgår jag till 24h avbokningsmarginal.

Med hänsyn till de nya restriktionerna så kan jag kan hjälpa till att minska smittspridning genom att erbjuda mindre antal behandlingar.

Med 24h avbokning försöker jag säkra upp att ingen kommer hit sjuk. Vid minsta symtom, stanna hemma!

Med det sagt, vill jag såklart att dessa tider för behandlingar utnyttjas. Ni är många som efterfrågat behandlingar, och med 24h marginal så hinner jag maila ut att det finns en ledig tid. Förhoppningsvis kan någon annan boka din avbokade tid!

OBS! Vid minsta symtom, stanna hemma! OBS!


* Mediumutbildning pågår! Jag började min resa den 3 December 2019, och jag kommer bli klar någon gång 2021-2022.