Vad är Access Bars?

Grunden i Access Consciousness kallas Access Bars. Det är en skön och avslappnande behandling där lätta tryck på olika punkter (Bars) på huvudet utförs. Det finns även en punkt under fötterna, samt i händerna.​ 

Syftet med Access Bars är att öka energiflödet i kroppen. Jag personligen tycker det är en otroligt avslappnande form av massage! Många som jag behandlat upplever att tankebruset tystnar och att dom somnar lätt. Jag rekommenderar starkt denna behandling mot stress och oro.

Jag använder endast Access Bars under behandling Själslyx, som ett komplement till Healing.

Vad är SjälsLyx?

SjälsLyx är en helt unik behandling skapad av mig. Jag blandar olika tekniker  som jag lärt mig. Inspirationen kommer från bl. a Andlig Healing, Access Bars och Reiki Healing.

​​Under behandlingen trycker jag på Bars i huvudet, Och även på punkter på kroppen, om det behövs tex diafragman.​ Jag öppnar upp och låter mina healingguider guida mig och ge dig vad just du behöver just då.​ Behöver du bara Access Bars? Eller behöver du healing också? Precis som i Andlig Healing så är varje behandling unik. Jag är bara en neutral kanal och vet inte vad just du kommer att få uppleva.

Mitt syfte med behandlingen är en djupt avslappnande behandling där kropp och själ får mötas och prata, ihop med känslor och tankar.​​​ En Hjälp till Självhjälp just för dig!

Du får ligga på rygg med kläderna på under hela behandlingen, jag bäddar ner dig under en filt, och det är en helt tyst behandling. Precis som i Andlig Healing så berättar jag inte om min upplevelse. Det viktiga är din upplevelse!