Vad är healing? Healing, för mig, är livskraft. Kraften i mig som får mig att vilja utvecklas, att vara nyfiken och lekfull. Kraften som får mig att fortsätta måla och jobba. Kraften som får mig att vilja kämpa när jag möter motgångar. Kraften finns i oss alla. Det är livskraften som får oss att vara levande.

Var kommer kraften ifrån? Livskraften finns överallt och hela tiden. Den kommer från solen. Jorden. Den finns i maten jag äter. Jag fyller själv på med den här energin genom att göra sånt som jag älskar att göra. Det här gäller oss alla. Vad älskar du att göra? Sjunga i kör? Springa? Plocka svamp? Odla? Måla?

Varför behöver vi fylla på ibland? Livet är ju livet. Det går upp och ner. Ibland hamnar jag i perioder då jag tvingas göra sånt som jag inte vill. Eller jobba mer än vad jag egentligen orkar med, blir sjuk eller sörjer. Kanske upptar känslor som stress eller frustration mina tankar. Känner du i gen dig? Vi hamnar alla i kaosartade situationer ibland. I dessa lägen verkar vi förbruka mer energi än vad vi kan tillföra, och det är då en healing kan hjälpa.

På vilket sätt kan healing hjälpa oss? Healing tillför ny livskraft/energi till kroppens alla celler, som tillsammans får kraft att hjälpa mig till självhjälp. Den kan hjälpa mig att lösa upp känsloknutar och släppa taget om det som behövs. Healing lugnar och förstärker. Healing hjälper till med återhämtning på alla plan, fysiskt och psykiskt.

Healing kan sätta igång en process, som gör att du får hjälp med att bli medveten om vad du behöver göra för att må bättre. Healing kan stötta oavsett vilket hälsotillstånd du befinner dig i och inge en känsla av harmoni. Man botar ingen sjukdom genom healing, men healingen ger din kropp hjälp med att bota sig själv, delvis EN HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP.

Att arbeta som healer

Som healer är jag en neutral kanal som arbetar med andevärlden. När jag ger healing är det redan förutbestämt vilken typ av healingenergi som ska kanaliseras genom mig, varken du eller jag kan bestämma detta.

Varje healing är unik.

Jag som healer vet inte alltid varför du kommer på healing. Och du som kund kan uppleva healingenergin på olika sätt 

Viktigt att tänka på

Healing är inte en ersättning för medicinsk behandling eller medicinering. Jag som arbetar med Andlig healing ger inga diagnoser eller annan medicinsk/psykologisk bedömning. Som healer ger jag inga råd. Jag förmedlar inga förutsägelser eller budskap från andevärlden.

Det är Din Upplevelse som är det viktiga!