Vad är Klassisk Finsk Massage? Klassisk Finsk Massage är en massageform som går djupt ner i muskelfibrerna. I dom allra flesta fall är det inte dom stora muskelgrupperna som man får ont i, utan i de mer djupliggande musklerna. Klassisk Finsk Massage riktar sig till att kunna behandla dom. Med andra ord använder man lite mer kraft och vassare massagegrepp för att kunna nå problemen. Det är inte helt ovanligt med träningsvärk i några dagar efter behandlingen!

Hur skiljer den sig från t. ex svensk massage? Den finska massagen påminner om den klassiska svenska massagen, men är möjligtvis mer djupgående. Greppen är annorlunda, trycket något hårdare, samt att jag som massör jobbar mer med fingrarna och det gör att det blir ett vassare grepp.

Jag personligen jobbar mycket med punktsättning, delvis, hittar jag en låsning eller knut så håller jag gärna på den punkten en stund med intentionen att lossa/lösa upp knuten eller låsningen. Detta kan givetvis vara brutalt smärtsamt.

Hur skiljer jag mig från andra massörer? Jag vet inte exakt vad det är som skiljer mig från andra, mer än att jag vågar vara hårdhänt. Jag jobbar alltså inte med spa- behandlingar. Jag vågar ta i, och visst gör det ont, men det mjukar effektivt upp musklerna!

Varför och När ska du välja mig? Du ska välja mig när du vill bli hjälpt med din smärta och din stelhet. Är det ett problem som jag upplever att jag inte kan hjälpa dig med, så kommer jag rekommendera dig vidare till t. ex en kiropraktor eller läkare.