Vad är en privatsittning?

En privatsittning ger andevärlden ett tillfälle att komma i kontakt med dig genom mig.

Innan jag ringer upp dig på Skype så har jag öppnat upp mig för andevärlden. Jag använder mig av Bergsmeditationen för att öppna upp och skapa en kontakt. Jag ber alltid om tillstånd att vara en länk mellan dig och den som vill komma i kontakt med dig. 

När vi ses på Skype så är jag bara en neutral kanal och låter anden föra samtalet. Det är alltid anden som bestämmer vad den vill prata om.

Vad pratar andar om då? Ja det kan man aldrig veta i förväg. Vi kan alltid önska oss, inom oss själva, svar på frågor men aldrig kräva dom svaren. Ibland kanske du inte ens känner igen den som kommer igenom. Det kan bland annat bero på att du inte träffat personen i livet, eller att du var så liten så du inte minns. Andarna vet ändå vad som händer i ditt liv. 

Det viktigaste för dig att tänka på är att: Du kommer inte att få svar på hur du ska leva ditt liv. Det är helt och hållet ditt eget ansvar.

Vad krävs? Skype, jag jobbar endast på Skype med privatsittningar just nu. För att inte ringa till fel person så behöver jag ditt Skypenamn. Jag är medveten om att det finns andra digitala plattformar jag kan använda, men jag har valt Skype.