Vad är en privatsittning? (elevsittning)

Det är ett tillfälle då andevärlden kan komma i kontakt med dig, genom mig.

När jag ringer upp dig på Skype för en privatsittning så har jag förberett mig för att ta en andekontakt, eller flera, om det är fler som har något att meddela dig. Jag använder mig av bergsmeditationen för att öppna upp min kanal till andevärlden. Jag har bett om tillstånd att få vara en kanal just för dina andar.

När vi sen ses på Skype så låter vi anden/andarna få prata som dom vill i ca 30 min. Det är inte någon idé att ta med en lång lista med frågor som du vill ställa till andarna. Andarna bestämmer vad dom vill prata om.

Vad kommer andarna att prata om då?

Ja, det vet vi inte. Du kan alltid önska inom dig själv, men inte bestämma. Ibland kanske du inte känner igen vem som kommer igenom. Det kan bero på olika saker. Till exempel du har inte träffat anden som kommer, eller så var du väldigt liten när hen levde. Andarna som befinner sig på andra sidan vet ändå vad som händer i ditt liv, Men det viktigaste för dig att tänka på är att: Du kommer inte att få svar på hur du ska leva ditt liv. Det är helt och hållet ditt eget ansvar.

Vad krävs?

Skype, jag jobbar endast på Skype med privatsittningar just nu. För att inte ringa till fel person så behöver jag ditt Skypenamn. Jag är medveten om att det finns andra digitala plattformar jag kan använda, men jag har valt Skype. Om du inte har Skype, så har du valet att ladda hem det och skaffa ett konto eller avstå.